ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΜΗΛΟ

ΕΝΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Μια ηφαιστειακή έκρηξη εκατομμύρια χρόνια πριν γέννησε τη Μήλο, που σήμερα είναι ένα πραγματικό γεωλογικό θαύμα. Από τα απίστευτα χρώματα των πετρωμάτων και τις ιαματικές πηγές μέχρι τους ηφαιστειακούς κρατήρες, η μορφολογία του νησιού προσφέρεται για εξερευνήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Αυτό που κάνει τη Μήλο να ξεχωρίζει ανάμεσα στα άλλα νησιά των Κυκλάδων είναι αναμφισβήτητα οι παραλίες της. Με περισσότερες από 75 παραλίες, η Μήλος θα σας εντυπωσιάσει με την ποικιλία των ακτών της και τα πανέμορφα χρώματα των νερών της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ
Το νησί όπου ανακαλύφθηκε η Αφροδίτη της Μήλου, ένα από τα διασημότερα αγάλματα παγκοσμίως, είναι ένα πραγματικό μουσείο. Συναντώντας από αρχαία θέατρα μέχρι κατακόμβες, οι λάτρεις της ιστορίας θα διαπιστώσουν γιατί η Ελλάδα θεωρείται κοιτίδα πολιτισμού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Αν αποφασίσετε να αφήσετε για λίγο το προσωπικό σας καταφύγιο στο White Coast, το νησί προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για κάθε είδους δραστηριότητα - από καταδύσεις και καγιάκ μέχρι κρουαζιέρες με ιστιοπλοϊκό για βουτιές σε απομακρυσμένες παραλίες, αλλά και ρομαντική βαρκάδα στο ηλιοβασίλεμα. Η Μήλος είναι γεμάτη εμπειρίες που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα και περιμένουν να τις ανακαλύψετε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Small Luxury Hotels
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
© 2023 White Coast Milos. All rights reserved.